top of page

De Zwarte Raaf

Groningse barbershops die al jaren toonaangevend zijn in het heren kappersvak. De eigenaar is 1 van de Nederlandse pioniers, die barbershops nationaal op de kaart heeft gezet. Door exclusieve interne opleidingen geeft hij zijn vakmanschap nog dagelijks door. De kwaliteit is hoog en de sfeer is uniek.  

Klant

De Zwarte Raaf

Jaar

2020-heden

Categorie

Barbershops

Services

Marketing

Identiteit

Strategie

Digitaal design
Web Design

Social Media

Informatie

Wij zijn met de Zwarte Raaf een lange termijn traject aan het bewandelen.

 

Om als voormalig pionier toonaangevend te blijven zijn de barbershops van de Zwarte Raaf zichzelf opnieuw aan het uitvinden. 

 

East District Creative speelt een belangrijke rol in dat proces.

In verschillende fases wordt vanuit het fundament van de Zwarte Raaf en van het barbervak een nieuw concept ontwikkeld.

 

We spreken hierbij al onze services, die we aanbieden, aan om het nieuwe concept stap voor stap uit te rollen. 

 

Een afgeronde fase: Het eigen merk Black Raven opnieuw lanceren. Alle onze services zijn ingezet om het merk haar nieuwe identiteit te geven.

de-zwarteraaf.nl

 

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale vormgeving en marketing zijn wij bij East District Creative trots op het leveren van uitzonderlijke online ervaringen die bedrijven helpen opvallen.

 

We zijn enthousiast om dit project met De Zwarte Raaf, 3 populaire barbershops in de stad Groningen, te presenteren. 

Bij East District Creative werkten we nauw samen met De Zwarte Raaf om een website te creëren die hun unieke merkpersoonlijkheid weerspiegelde en klanten een gebruiksvriendelijk platform bood om hun favoriete barber te boeken. We hebben veel uren onderzoek, ontwerp en ontwikkeling in dit project gestoken om een website te creëren die echt iets vernieuwends in zich had.

 

Éen van de belangrijkste kenmerken van de website zijn de "barber kaarten". We hebben deze kaarten zo gemaakt dat klanten een interactieve en informatieve ervaring te bieden.

Met slechts een paar klikken kunnen klanten door de biografieën, vaardigheden, ervaringen, opleidingen en meer van elke kapper bladeren.

 

Ze kunnen vervolgens direct vanaf de website een afspraak maken met hun favoriete kapper, waardoor het proces snel en gemakkelijk verloopt.

 

De barber kaarten zijn volledig geautomatiseerd, wat betekent dat klanten hun afspraak kunnen maken zonder gedoe. We begrijpen dat de klantervaring essentieel is voor elk bedrijf en we hebben de barber kaarten met dat in gedachten ontworpen.

 

De interface is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te navigeren en visueel aantrekkelijk, waardoor een naadloze ervaring voor klanten wordt geboden.

 

Naast de barber kaarten hebben we ook andere functies opgenomen, zoals een contactformulier, online boekingssysteem en integratie met social media. Deze functies helpen het merk van De Zwarte Raaf op meerdere kanalen te promoten en bieden een platform voor klanten om met het bedrijf te communiceren.

We zijn trots om met de Zwarte Raaf te hebben samengewerkt om een website te creëren die niet alleen aan hun zakelijke doelen voldoet, maar hen ook onderscheidt van de concurrentie.

 

East District Creative heeft de kennis, ervaring en vaardigheden om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te transformeren en groei te stimuleren.

 

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor digitale vormgeving en marketing dat uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen, hoeft u niet verder te zoeken.

Op de website van de Zwarte Raaf is door ons een barber carrousel ontwikkeld. Een consument kan zijn barber kiezen door onderling de kwaliteiten en specialiteiten met elkaar te vergelijken. >>