top of page

joost oosterwijk

Transformeer merkbouw tot kunst

Een waarschuwing en een belofte. 

In mijn grafisch design en marketingbureau til ik merkbouw naar een kunstvorm. Gedreven door pure creativiteit en innovatie, streef ik altijd naar het onverwachte. Elk project doordrenk ik met mijn empathie. Ik duik diep in de wereld van de klant, absorbeer hun perspectieven, en speel daar met precisie op in.

Vindingrijkheid en intuïtie: mijn kompas

In een zee vol verandering en onvoorspelbare situaties zijn flexibiliteit en intuïtie mijn kompas. Mijn passie voor design en marketing kent geen grenzen. Deze vurige betrokkenheid en enthousiasme laten elk project, groot of klein, vaak schitteren. Mijn veelzijdigheid maakt me tot een kameleon, moeiteloos aanpasbaar en inzetbaar in diverse rollen, resulterend in een multifunctionele krachtpatser.

Authenticiteit en Eerlijkheid: De Ruggengraat

Authenticiteit en eerlijkheid vormen de ruggengraat van mijn ethos. Ze leiden tot oprechte communicatie en diepgeworteld vertrouwen. Buiten de gebaande paden denken is voor mij vanzelfsprekend. Ik durf anders te zijn, altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Daadkracht en sensitiviteit zorgen ervoor dat beslissingen met vastberadenheid worden genomen en relaties worden versterkt. 

 

Bij mij groeit een merk door anders te durven zijn. Met een unieke mix van creativiteit, strategisch inzicht en passie bouw ik merken die niet alleen opvallen, maar ook blijvend impact maken. Zoals een meesterbeeldhouwer zijn kunstwerk creëert, vorm ik merken die leven en ademen, altijd gericht op het unieke en onderscheidende.

 

De Meerderheid heeft meestal ongelijk

Goed nieuws: ik zoek niet naar de meerderheid. De meerderheid houdt van voorspelbaarheid en doorsneedenken. Hun merken en marketing weerspiegelen die eentonigheid. Mijn klanten? Die durven anders te zijn. Zij begrijpen dat de meest fascinerende ideeën ontstaan buiten de gebaande paden.

IMG_7726.jpeg
Close-up van intense, gele wolvenogen die in het donker gluren, symbool van wildheid en mysterie in de natuur

Ben jij een 'grijze wolf'?

Ergens las ik dat een inspirerende leeftijdsgenoot van mij 'grijze wolven' gebruikte om zijn doelgroep te beschrijven: Mannen en vrouwen vanaf een jaar of 40 met echte ervaring. Ze weten wat ze willen en staan open voor nieuwe ideeën. Dát is mijn doelgroep en als je jezelf daarin herkent, hebben we waarschijnlijk een match. Als je een 'jonge wolf' bent en deze introductie spreekt je toch aan, dan moet je vooral wel contact met me opnemen!

Conclusie: Neem de sprong, of niet

Deze tekst dient als een introductie, een uitleg, een waarschuwing. Als dit alles je niet aanspreekt, ga dan vooral verder op je zoektocht naar een andere marketing consultant of brand specialist. Maar als je voelt dat we op dezelfde golflengte zitten, dan kan ik je beloven: samen gaan we grenzen verleggen en iets buitengewoons neerzetten.

Klaar om een duik in het diepe te nemen? Neem dan contact op en laten we deze spannende reis beginnen!

Consultancy

Interim Management 

Een tijdelijke wissel van de wacht voor de functie van marketing- of creatieve manager.

Diensten

Consultancy

Brand en Marketing Concept

Als het bij een onderneming of instantie aan interne expertise ontbreekt om hun merkdoelstellingen te vertalen naar een sprankelend marketingconcept. 

Consultancy

Marketing Opinie en Advies

Er is een verlangen naar een buitenstaander die het bestaande plan onder de loep kan nemen, zijn kritische blik kan werpen en nieuwe perspectieven kan bieden.

Consultancy

Product of Dienst Promotie

Een onderneming kan zich vol overgave storten op haar producten of diensten, terwijl het stimuleren van deze (gedeeltelijk) in mijn vakkundige handen wordt gelegd.

Consultancy

Digital Design

Het ontwerp de strategie en het onderhoud van social media accounts. Specialist in business social media.

Diensten

Digitaal Design

Logo

Het ontwerp van een huisstijl en een logo.  

Digitaal Design

Website

Het ontwerp en onderhoud van websites.

Digitaal Design

Social Media

Mij inhuren

Connectie

De diverse diensten hebben een prijs die dynamisch is, net zoals het ritme van een hartslag, beïnvloed door een veelheid van elementen. Om het juiste tarief te bepalen, is het essentieel dat we een dialoog aangaan, dat we een connectie maken en elkaar echt begrijpen.

bottom of page