top of page

Oplossingen

Hoe ziet East District ondernemers?

Wanneer ga je eindelijk tegen de stroom inzwemmen?

Industries

Ferti Talks 

FertiTalks by Merck

De Zwarte Raaf 

Barbershop de zwarte raaf

Wanneer ga jij eindelijk tegen de ​stroom inzwemmen?

Neem als ondernemer geen contact met me op als je van het type gewoontedier, pleaser of volger zonder lef bent. Want dan heeft je marketing altijd diezelfde eigenschappen en dus lijkt je marketing van je merk of dienst op die van je grootste concurrenten in je markt.

 

Dat komt omdat je bang bent om met je kop boven het maaiveld uit te steken. Wat ook geen probleem is, want de ruime meerderheid van de ondernemers is zo en dus ook de marketingbureaus.

Laat de massa achter je: durf jij anders te zijn?

Ik help alleen bedrijven die inzien dat brave en saaie marketing hun merk niet meer gaat helpen! In de tekst hierboven had ik het over de gewoontedieren de pleasers en de schijterds.

Ook dit type mensen huren marketing en communicatie bureaus in. Deze bureaus kopiëren elkaar qua ideeën en strategieën ook allemaal. Ze bedienen vervolgens dezelfde ondernemingen die hierdoor blijven hangen in hun oeroude comfortzone. Daarom lijken veel markten ook allemaal op elkaar. Saai toch?

🔍 Doe de test: Google eens 'marketing bureau' en kijk wat je tegenkomt. Een zee van eentonigheid. Hetzelfde recept, keer op keer. En waarom? Omdat de meerderheid van de mensen kiest voor veiligheid, voor het bekende. Deze 'norm' wordt versterkt door eindeloze lijstjes, top 10-tips en zelfverklaarde goeroes op sociale media die beweren dat ze de 'geheimen' van algoritmes hebben ontrafeld.

Kortom: Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Mijn bureau East District Creative staat garant voor de andere kijk op je bedrijf of dienst. Als je lef hebt kom je bij mij uit en doe je het anders! 

En hier komt de wending: De minderheid die écht durft te innoveren, te experimenteren en te onderscheiden, dát zijn de visionairs.

Ferti Talks 

FertiTalks by Merck

De Zwarte Raaf 

Barbershop de zwarte raaf

bottom of page