top of page

vector-i

Consultancy

Merk- en Marketingmagie

Industrie: Architectuur

Ideologische architecten met lef!

Vector-i is een snel groeiend Gronings architecten bureau die een toonbeeld wil zijn van duurzame en verantwoorde architectuur. 

 

Ik ontwikkel een brand en marketing plan voor dit bedrijf dat gaat laten zien dat ze opvallen door anders te denken als de concurrenten in hun markt. Ze hebben het lef en de intrinsieke motivatie om met hun architectuur waarde toe te voegen aan de samenleving.

 

Missie

Dat kan alleen maar resultaat opleveren als je het anders doet als de meerderheid. 

vector-i:

"Het is onze missie om architectuur te gebruiken als instrument om waarde toe te voegen aan de samenleving, ruimtes te creëren die voldoen aan de talloze behoeften van onze steeds evoluerende samenleving en bij elke stap het toonbeeld te zijn van duurzame en verantwoorde architectuur."

Vector-i doet het anders!

Bron, tekst en afbeeldingen: vector-i.nl

 

"vector-i mocht met een onderscheidend idee komen voor een fietskiosk op het Molenplein in Heerenveen. De sportstad van Friesland en thuisbasis van Batavus, één van de oudste en grootste fietsmerken van Nederland. met meer dan 100 jaar geschiedenis. Het ontwerp is volledig gebaseerd op het idee om het beroep fietsenmaker en de liefde voor de fiets op dit plein, in deze stad maximaal tot uitdrukking te laten komen.

Vervolg website story vector-i.nl

Het idee ontstond om restmateriaal van de lokale fietsindustrieel te gebruiken voor het ontwerp en daarmee expressie te geven aan het bijzondere gebouw op een bijzondere plek met een tweede leven voor fietsonderdelen die doordat ze van aluminium of RVS zijn gemaakt een lange levensduur hebben. 

Deze visie en een bijbehorend schetsontwerp is door architect en opdrachtgever aan Batavus gepresenteerd met de vraag om samenwerking. Batavus besloot op de uitnodiging in te gaan en leverancier te worden van de bouwstenen voor dit ontwerp; fietsframes.

 

De kiosk is een bekroning voor de tweedehands fiets. Dit ontwerp heeft alles te maken met Heerenveen, Batavus en de uitbater van de kiosk; de fietsenmakers die al 30 jaar op dit plein een representatie zijn van de 100-jarige fietsindustrie in Heerenveen."

Service:

Identiteit

Strategie

Marketing

Social media

Klant:

vector-i

Informatie:

vector-i.nl

Jaar:

vanaf 2023

Consultancy:

Merk- en marketingmagie

Industrie: 

Architectenbureau

bottom of page