top of page

EAST DISTRICT

CREATIVE

East District is een digitaal design en marketing bureau

We hebben concepten die toonaangevende marketing en communicatiebureaus gebruiken geanalyseerd. Uit deze analyses hebben we een fundamentele basis gecreëerd en daarmee onze service voor marketing, communicatie en digitaal design ontwikkeld. We bieden professionele en effectieve full service social media concepten, marketing strategieën en digitale designs aan. 

Naar binnen kijken

Door onze ruime ervaring en creativiteit zijn we zijn breed onderlegd in (online)marketing, branding en digitale designs.

 

Wij weten waarom, hoe en waarmee je moet communiceren, maar zeker ook aan wie je wat moet vertellen en aan wie zeker niet!

In de Keuken

Wij vinden ons bureau fris, eerlijk en hebben verstand van zaken.

 

We benaderen onze (potentiële)  klanten met een flinke dosis humor en zullen al onze creativiteit keer op keer aanspreken om succesvol te blijven bij al onze opdrachten.

Als je, je onderneming wilt veranderen dan nemen we graag een kijkje in de keuken. Alleen dan kunnen we succesvolle resultaten boeken.

Eigenzinnig zijn hoort bij ondernemers en het verklaart ook vaak het succes van een onderneming.

Alleen kan die eigenzinnigheid ook wel eens doorslaan. Te koppige of pedante ondernemers kunnen grote gevolgen hebben voor hun eigen organisatie.

Door bij jou als ondernemer naar binnen te kijken, kunnen we waar nodig een spiegel voorhouden en ook het potentieel laten zien.

 

Het potentieel kunnen we alleen laten zien als je er ook open voor staat om tot de kern te gaan.

 

Alleen zo kunnen we je basis identiteit zichtbaar krijgen.

 

Vervolgens helpen we de identiteit te doorzien, te omarmen en te ontwikkelen.

 

Zo creëren we uiteindelijk een merk, winkel of organisatie die unieke en intrinsieke waarden aan de buitenwereld laat zien en een onvervangbare plek inneemt in het hoofd en hart van je klant. 

Joost Oosterwijk

East District Creative

bottom of page