VISIE

Van kern naar aantrekkingskracht

Eigenwijs zijn hoort bij ondernemers en het verklaart vaak voor een deel hun succes, maar als eigenwijsheid de verkeerde kant opslaat kan dat grote gevolgen hebben voor hun organisatie. Door bij jou als ondernemer naar binnen te kijken, kunnen we waar nodig een spiegel voorhouden en ook het potentieel laten zien. Het potentieel kunnen we alleen laten zien als je er ook open voor staat om tot de kern te gaan. Alleen zo kunnen we je basis identiteit zichtbaar krijgen. Vervolgens helpen we de identiteit te doorzien, te omarmen en te ontwikkelen. Zo creëren we uiteindelijk een merk, winkel of organisatie die unieke en intrinsieke waarden aan de buitenwereld laat zien en een onvervangbare plek inneemt in het hoofd en hart van je klant. 

 

Het werken met veel ondernemers heeft laten zien dat de meesten onder 2 categorieën vallen: Het Laisser-faire type en het aan de hand type. Doordat we eerst de mens achter de ondernemer doorzien, bieden we het stappenplan zo vrij of zo begeleid als gewenst. Dan ontwerpen, detailleren en ontwikkelen we het concept, van papier tot uitvoering.

 

Door onze diepgewortelde interesse in mensen en hun relatie tot hun merk of organisatie, heb ik de overtuiging dat ik met mijn bureau en beschikbare netwerk een succesvolle partner voor jou kan zijn. Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  En voor ons marketing idee ga je naar doktershop.info 

WIE

IMG_0058.HEIC
linkedin-icon-png-transparent-background
rond_logo_green_edited.jpg
 

Joost Oosterwijk

Creatief marketing en communicatie strateeg & digitaal designer van Bureau East District.

 

Joost bedenkt met zijn kennis en creativiteit altijd een invalshoek om de juiste snaar te raken.

 

Een goede luisteraar die makkelijk wisselt van ernst naar luchtigheid (en andersom)

 

Door zijn aanpak en oplossings-gerichtheid, maar ook zeker de 

Groningse inborst, kan je van hem op aan. 

DokterShop is een marketing  en communicatie idee van Bureau East District. Het idee is ontstaan door ervaring, eigenheid en creativiteit van het East District DNA in doktershop.info te injecteren.

 

We hebben concepten die toonaangevende marketing en communicatiebureaus gebruiken geanalyseerd. Uit deze analyses hebben we een fundamentele basis gecreëerd en daarmee onze service voor marketing, communicatie en design ontwikkeld.

 

We bieden onder de naam DokterShop professionele en effectieve social media concepten en marketing strategieën aan. Gelukkig zien steeds meer ‘lokale’ ondernemers dat DokterShop de juiste medicijnen voorschrijft! 

Via de naam Doktershop communiceert Bureau East District dus met de buitenwereld.

KLAAR VOOR MEER KLANTEN? 

LAAT EEN BERICHT ACHTER

Mail: info@eastdistrict.nl

Tel: +31 651626369

Lokatie: Roden,

Drenthe

Bedankt voor je bericht

clark-tibbs-oqstl2l5oxi-unsplash.jpg