top of page

Mathildevermeulen.nl

Als digitale ontwerp- en marketingbureau vinden wij het belangrijk om onze klanten te helpen bij het delen van hun passies en talenten met de wereld. Zo ook bij kunstenares Mathilde Vermeulen, wiens prachtige werk wij hebben mogen presenteren op haar nieuwe website.

Klant

Mathilde Vermeulen

Jaar

2023

Categorie

Kunst

Services

Website Design

Logo Design

Informatie

Mathilde is een getalenteerde kunstenares die haar omgeving op een bijzondere manier vastlegt in haar kunst. Na een lange periode waarin haar creatieve werk op een laag pitje stond, heeft ze haar passie voor schilderen weer teruggevonden.

 

Tegenwoordig werkt ze vanuit haar eigen prachtige atelier aan een gevarieerde collectie schilderijen.

Het werk van Mathilde is geïnspireerd door haar omgeving en reizen naar het buitenland. Ze verzamelt bijzondere voorwerpen zoals maskers en beelden die ze vervolgens verwerkt in haar schilderijen. De kleuren van landen als Peru, Chili, Indonesië en Tanzania zijn een bron van inspiratie voor haar en ook bizarre foto's uit kranten en tijdschriften hebben invloed op haar werk.

 

Tijdens de Coronacrisis heeft Mathilde veel tijd gehad om zich verder te ontwikkelen en heeft ze prachtige portretten van kinderen en dieren geschilderd. Haar recente werk bestaat uit kleurrijke koppen en surrealistische schilderijen.

 

Als digitaal design- en marketingbureau zijn we trots om Mathilde te kunnen helpen bij het delen van haar kunst met de wereld.

 

Bekijk haar prachtige werk op haar nieuwe website en laat je inspireren door de passie en creativiteit van deze getalenteerde kunstenares.

Met haar gevarieerde werk, waarin ze de omgevingen en reizen die ze maakt gebruikt als belangrijke bron van inspiratie, weet Mathilde Vermeulen de kijker steeds opnieuw te verrassen en te boeien.

 

Of het nu gaat om haar vrolijke, kleurrijke hoofden of haar meer surrealistische werken, haar creaties weten altijd de juiste snaar te raken.

Als digital design bureau begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om op te vallen in de online wereld. Een goede website is daarbij essentieel, en daarom zijn wij bijzonder trots op de website die wij voor Mathilde Vermeulen hebben mogen ontwerpen en ontwikkelen.

 

Hierop is haar werk op een prachtige manier in beeld gebracht, en krijgen bezoekers een goede indruk van de veelzijdigheid en originaliteit van deze kunstenares.

 

Of het nu gaat om het ontwerpen van een pakkende campagne of het creëren van een aansprekende website, bij East District Creative weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste snaar te raken bij het publiek. 

 

Ben jij benieuwd naar wat wij als digital design en marketing bureau voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op, en laat je verrassen door onze creatieve en doeltreffende aanpak!

bottom of page