top of page

Ferti Talks

Merck is sinds 1965 actief in Nederland. Ze zijn een toonaangevend wetenschappelijk en technologisch bedrijf op het gebied van gezondheidszorg, biomedische wetenschappen en hoogwaardige materialen.

Klant

Merck Nederland

Jaar

2020-heden

Categorie

Farma

Services

Digital design

Social media

Marketing

Video editing

Identiteit

Informatie

Voor Merck Nederland kregen wij de opdracht om het logo en de Instagram pagina voor hun merk Ferti Talks op te zetten.

 

Ferti Talks is een merknaam van Merck Nederland. Ferti Talks zet zich in voor het creëren van bewustwording rondom onvruchtbaarheid.

 

Een belangrijk onderwerp, waar nog te weinig over gesproken wordt.

 

Om dit doel te bereiken, hebben we een plan van aanpak opgesteld. Allereerst hebben we de doelgroep in kaart gebracht en onderzocht wat hun behoeftes zijn.

 

Vervolgens hebben we een social media strategie opgesteld, gericht op Instagram. Instagram is het perfecte platform om visueel aantrekkelijke content te delen en een groot publiek te bereiken.


Onze focus lag op het creëren van awareness rondom onvruchtbaarheid.

Om dit te bereiken hebben we gekozen voor een combinatie van informatieve posts en reels video's.

 

Voor de reels video's hebben we hoogleraren en gynaecologen benaderd die bijdragen aan ons doel. Zij hebben hun kennis en ervaring gedeeld, waardoor we waardevolle content konden creëren.

 

Het vakgebied van fertiliteit is complex en gevoelig, daarom hebben we ervoor gekozen om de informatie op een laagdrempelige manier te presenteren. We hebben ons gericht op het bieden van informatie en het delen van persoonlijke verhalen.

 

Door de combinatie van reels video's en informatieve posts hebben we een aantrekkelijke en educatieve Instagram pagina opgezet.

 

We zijn trots op het resultaat en hebben al veel positieve reacties ontvangen van ons publiek. Het is mooi om te zien dat ons werk bijdraagt aan het vergroten van de bewustwording rondom onvruchtbaarheid.

 

Als u ook een doel hebt waar u zich voor wilt inzetten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om uw doelen te bereiken en uw merk op de kaart te zetten.

.

bottom of page