top of page

blackraven.men

Ontwerp en ontwikkeling van Black Raven's hoogwaardige producten en prachtige webshop.

 

We zijn trots op het creëren van online ervaringen voor onze klanten. We hadden het genoegen om samen te werken met Black Raven, een Nederlands ontworpen merk dat hoogwaardige grooming producten voor mannen biedt, om een website te ontwikkelen die hun merk elegantie en verfijning weerspiegelt.

Klant

Black Raven

Jaar

2023

Categorie

Webshop

Soort services

Brand building

Web design

Informatie

Ons team werkte samen met Black Raven om hun zakelijke doelstellingen, merkidentiteit en doelgroep volledig te begrijpen.

 

Op basis van deze inzichten hebben we een op maat gemaakte webshop ontwikkeld die Black Raven's producten tentoonstelt en een moeiteloze winkelervaring biedt voor hun klanten.

Een van de kenmerkende eigenschappen van de Black Raven-website is het prachtige ontwerp. Ons team gebruikte een minimalistisch kleurenpalet, opvallende beelden en verfijnde typografie om een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ervaring te creëren.

 

De eenvoudige navigatie van de website en intuïtieve filteropties maken het gemakkelijk voor klanten om de producten te vinden die ze nodig hebben.

 

Blackraven.men heeft ook een geavanceerde e-commerce functionaliteit. We ontwikkelden een aangepaste winkelwagen en afrekenproces dat zorgt voor een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke winkelervaring voor de klanten.

De website integreert naadloos met Black Raven's inventaris- en orderbeheersystemen, waardoor het beheer van online verkopen eenvoudig is.

 

Hun oprichter, Ronald de Bont, is sinds 1987 kapper en heeft een diep begrip van de verzorging van mannenhaar. Hij heeft al zijn kennis en ervaring in het creëren van de hoogwaardige productlijn van Black Raven gestoken.

 

Kwaliteit, eenvoud en rechtlijnigheid maken het merk een opvallende nieuwkomer waar mannen niet genoeg van kunnen krijgen.

Black Raven biedt zes hoogwaardige basis haarstyling producten aan die ontworpen zijn om aan de behoeften van bijna elke man te voldoen.

 

Ze bieden ook een reeks baardproducten aan, waaronder baardolie, baardbalsem en een baardkam, om gezonde en zachte baardharen te onderhouden.

 

Bovendien biedt Black Raven's lijn van scheerproducten, waaronder scheerolie, scheerzeep en aftershave balsem, mannen een luxe en verkwikkende scheerervaring.

 

De producten van Black Raven zijn doordrenkt met een kenmerkende geur die zorgt voor een complete en geïntegreerde zintuiglijke ervaring. Van de rijke baardolie tot de verkwikkende scheerproducten en hydraterende lotions, Black Raven biedt een reeks hoogwaardige producten die samenwerken om de dagelijkse verzorgingsroutine van elke man te verbeteren.

 

Bij East District Creative zijn we trots om met Black Raven te hebben samengewerkt om een ​​website te creëren die de elegantie en verfijning van hun merk weerspiegelt.

 

Als u op zoek bent naar een digitaal ontwerp- en marketingbedrijf dat uw online aanwezigheid naar een hoger niveau kan tillen, zoek dan niet verder en neem contact met ons op.