ABONNEMENT

1/5

De basis vraag van retailers is:" Hoe krijg ik meer klanten?"

 Werken met Bureau East District!

ABONNEMENT

Wij bouwen aan winkels, merken en concepten. Dat doen we voor iedere klant op maat, omdat geen project hetzelfde is. Het is een stappenplan die we in een abonnement vorm aanbieden. Bij elke nieuwe stap kan er een module aan het abonnement toegevoegd. 

Abonnementsuitbreiding gaat uiteraard altijd in overleg en is onderdeel van het East District Re-marketing concept: Dokter shop! 

Voor grafische ontwerpen maken we offertes. De geoffreerde bedragen zijn ook per project verschillend. Om toch een indicatie te geven volgen hieronder een aantal indicaties van diensten:

 

Digitaal marketing abonnement: va. €265 

Logo ontwerp: va. €350

Complete Huisstijl: va. €1000

Social media AD's : va. €25

 

STRATEGIE

1/6

“Meesters in haalbare en betaalbare marketing concepten.”

Bureau East District

STRATEGIE

De strategie van East District is om het sterke merken te bouwen die staan als een huis. We zijn meesters in het ontwikkelen van marketing strategieën, die grote retailmarketing bureaus gebruiken en deze voor winkels en kleine ondernemingen geschikt en haalbaar te maken. Dit bieden wij aan in behapbare marketing bouwstenen. Deze bouwstenen zijn met veel of weinig hulp van ons uitvoerbaar. Om van je winkel een merk te maken, die staat als een huis, beginnen we bij elke opdrachtgever om tot hun unieke fundament te komen. Alleen zo kun je gaan bouwen.  

Maak een vrijblijvende afspraak met ons om te onderzoeken of wij de juiste 'bouwtekening' voor jou kunnen maken.